Povestea noastră

Proiectul "Molda​vian Burger " a luat naștere prin dorința soților Mirela și Răzvan Misca de a concepe un business de familie. Conceptul "Moldavian" este de fapt locul unde se îmbină Tradiția culinară a zonei, cu tehnicile inovative de gătit și cu metodele  moderne de prezentare a bucatelor.

De-a lungul timpului, experimentând numeroasele stiluri de gătit, am realizat că noi putem face lucrurile diferit.

Respectăm identitatea noastra regională și folosim ca materie primă doar carne proaspătă din rase autohtone, ingrediente naturale de la producătorii locali, rețete autentice și un mod de preparare mult mai sănătos! Suntem foarte bucuroși că oamenii au îmbrățișat acest concept și cu ajutorul sugestiilor acestora dezvoltăm acest proiect.

Cu o locație primitoare, cu atenție deosebită la detalii și un personal amabil, te invităm să vii să încerci ceva "Diferit de ceea ce ai văzut sau gustat până acum."

Mirela și Răzvan

Rezervare masă

Mulțumim din inimă!

Mesajele și recenziile pe care le primim în fiecare zi de la oaspeții noștri, ne umplu inimile și ne inspiră să dăm tot ce avem mai bun.
Restaurant Moldavian Burger
4.9
Based on 1056 reviews
powered by Google
Ana MariaAna Maria
03:51 18 Jul 22
Mâncare foarte buna, o carne de porc la tochitura un pic afumată, ca la bunica acasă! O pizza cu pui uriașă, de fapt sunt 2 bucăți la portie, toate porțiile au fost generoase, limonada bună, băieții de la servire foarte ok, loc de parcare in curte, terasa, mă bucur că am descoperit locul! Un pic cam lung timpul de așteptare,dar eram mulți și înfometați, după ce ne-am luat țeapă maxima la prânz la baza Cetății unde sunt 2 restaurante ,toate full cu grupuri mari și timp de așteptare peste o oră!
magda vrăjitorumagda vrăjitoru
20:07 12 Jan 22
Unul dintre puținele locaruri în care care m-am simțit cu adevărat confortabil în Târgu-Neamț.*(știu că există o variantă a sa și în Cluj).Personalul este foarte simpatic și înțelegător.Mâncarea pe care o prepară e proaspătă, variată (pizza, burgeri, chebab, salate, etc.+băuturi răcoritoare, ceaiuri, cafea) foarte gustoasă și servită destul de rapid.Locul arată minunat (și foarte curat!) , atât la parter, și cu atât mai bine, la etaj. Există și o zonă de joacă potrivită pentru copii la etaj și am înțeles că localul are și un drive thru, dacă vrei doar să iei ceva rapid, fiind cu mașina. Recomand vizita sau comanda de la ei. E un restaurant creat cu cap și condus cu dăruire.
BogdanBogdan
14:49 23 Oct 21
Am fost astăzi cu familia ( 5 adulți și 3 drăcușori ) în zona Moldovei și când ne-a întrerupt foamea activitatea am ajuns la ei. Un loc foarte drăguț cu un nume original, local curat cu mâncare bună și muzică ambientală plăcută. Băieții de acolo au fost foarte amabili cu noi iar la sfârșitul mesei ne-au oferit cafele și ceaiuri din partea casei. Am lăsat un dezastru in urma ( ne cerem scuze pe această cale, ducem drăcușorii la mănăstire după popasul la voi ). Mulțumim frumos pentru servirea ireproșabilă și amabilitate! (Mai rar așa ceva pe la noi). Recomand!
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram