Moldavian Burger

Povestea Costelor Senzaționale

Gătitul este măiestrie și inspirație, poate apărea dintr-o întâlnire, dintr-o experiență nouă sau poate dintr-o călătorie. Exact așa s-a întâmplat și cu Coastele de porc.

După ce le-am gustat pentru prima dată într-o excursie, am decis să propunem și noi în meniul restaurantului, ceea ce avea să devină unul dintre cele mai populare preparate ale noastre.

La coastele de porc proaspete, afumate de noi doar 2 ore cu lemn de cireș, pentru a nu pierde nimic din savoarea lor, am adaugat condimente de băcănie și le-am lăsat la meditat într-un sos secret cu miere de albine. O combinație surprinzătoare de arome și gust!

Dar, după ce am experimentat coacerea la cuptor pentru trei ore, am constatat că nu erau ceea ce ne doream și, am ajuns la o concluzie....  căldura nu era suficient de intensă.

Supărat de rezultat și pentru că am pierdut timpul la pregatirea preparatului, m-am dus acasă cu gândul că și mâine este o zi. 

Când am revenit dimineața la restaurant, am fost foarte surprins să constat că de supărare nu am oprit cuptorul și am uitat în el, peste noapte, coastele.

Nici nu îți mai spun ce a fost în mintea mea… am scos coastele cu gândul să le dau unui câine pentru a-mi ascunde greșeală, dar înainte de a-i face rău, m-am gândit să gust o mică bucățică…

 Am fost foarte surprins…Era perfect fragedă! Avea gustul și aroma mult mai bună față de orice gustasem vreodată. Era neobișnuit de savuroasă și aromată și începuse să-mi pară rău pentru cățel.

Gustul ei părea să indice durata de timp și modul în care fusese preparată: căldura blândă la care fusese expusă atât de mult timp slăbi treptat coeziunea fibrelor, pentru că se gătise lent în sucurile sale.

În timp ce savuram coastele fragede, am început să calculez timpul ideal de gatit (ingredientul nostru secret), pentru că „nu a fost nici fiartă, nici prăjită, nici copta, a fost și va rămâne perfectă!

Așa a luat naștere preparatul nostru care conferă restaurantului Moldavian Burger prestigiu.

O explozie de culori, texturi noi și combinații de gust și arome, ce încântă și uimesc oaspeții ce ne trec pragul.

De ani de zile Restaurantul Moldavian Burger îmbină tradiția și inovația, aducând în bucătăria sa pasiunea pentru gustul și aromele rafinate și surprinzătoare.

Mirela și Răzvan

Descoperă preparatele noastre și rezervă o masă pentru a le savura.
Rezervare masă
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram