Franciză Restaurant

Hai în familia Moldavian Burger și deschide-ți propria afacere de franciză restaurant

1. cel mai apreciat restaurant din regiunea de N-E a României de către Google România
2. Cercetare de piață + Plan de afaceri + Plan de promovare pentru franciză restaurant
3. Meniu TESTAT și creat în colaborare cu Răzvan Cobuț cu costul materiei prime și costul de vânzare
4. Acces deplin la furnizorii noștri de materii prime, ambalaje, contabili, consultanți, echipamente, etc.
Te afli în locul potrivit dacă ești sau vrei să devii un antreprenor și cauți o afacere prin care să profiți de noi oportunități de piață.
Aplică ACUM!

Cine suntem, ce facem și cum facem:

Totul a pornit în anul 2019, noi, soții Mirela și Răzvan Mișca am avut buna intenție de a deschide un nou concept de restaurant casual food cu ideii noi, mult curaj și inovație pentru a revoluționa conceptul de restaurant „clasic” …Ne-am unit forțele, un inspector de calitate și siguranță alimentară visător și perseverent, un director de vanzari top cu rezultate confirmate pe plan regional meticuloasă și intuitivă ,am pornit la drum într-o perioadă nu întocmai prolifică pentru Horeca și anume luna Decembrie 2019.Nu la mult timp și anume după 3 luni de iarnă a venit Pandemia, un moment fără precedent, greu de răzbătut până și pentru cei cu experiență în domeniu. Am profitat de orice situație, am luptat, am investit și am trecut cu brio peste acea perioadă cu rezultate uimitoare (o creștere a cifrei de afaceri cu 270%) , lucru care ne dă încrederea că putem reuși oriunde și oricând indiferent de natura situațiilor!Prima dorință din momentul apariției  Moldavian Burger a fost aceea de a dezvolta un concept care să funcționeze și să prospere fără a fi obligatorie prezența noastră, cred că asta semnifică antreprenoriatul până la urmă.
Citește tot

Am pornit și am dezvoltat business-ul pe 3 piloni- angajați, furnizori și clienți sau oaspeți cum ne place nouă să spunem făcând cursuri de antreprenoriat și participând periodic la cursuri de perfecționare și dezvoltare atât profesională cât și personală deoarece se spune că afacerea ta va fi atât  de bună pe cât ești tu de bun!

Dacă tot am reușit noi să dezvoltăm în aproape 3 ani MB încât să fim premiați ca fiind cel mai apreciat restaurant din regiunea de N-E a României de către Google România, locul asigurat în top 100 pe anul 2022 din categoria Restaurante de către TOP 100 Business of România, 4.9 punctaj pe Google din peste 1300 de recenzii, 5/5 Facebook din peste 500 recenzii ne dorim să împărtășim entuziasmul și ideile altor antreprenori sau potențiali antreprenori din România pentru a asigura în fiecare zona sau oraș locul unde poți petrece orice moment al zilei, savura și a te simți bine într-un mediu călduros, primitor, mereu bine dispus pentru ca după abia câteva ore sa ne transmiteți feed back-ul, abia atunci ai simțit dacă a fost buna mancarea!

 Analiza pieței constituie un capitol cât mai clar asupra potențialului, tendințelor, competitorilor direcți și indirecți de aceea noi vizăm orașe de minim 20.000 de locuitori cu potențial turistic și 50.000 de locuitori industrializat pentru o franciză restaurant.

Deși considerăm că ocupăm un segment de piata distinct și diferit, concurența ne va face mereu mai buni și mai competitivi!

Descrierea Businessului- Brand inregistrat OSIM pentru franciză restaurant

Moldavian Burger se întinde pe o suprafață de 200 mp utili, 50 de locuri la mese, 65 mp de terasa de vară cu 36 locuri la mese, serviciu de take away, drive thru cu precomandă din online și parcare pentru minim 15 de mașini cu o investiție inițială de deschidere de 75-80.000 de euro.
6 angajați per total, în ture de 2 zile a câte 3 persoane
1 bucătar, 1 ajutor bucătar și 1 ospatar
furnizori de materii prime de nivel național cu prețuri preferențiale
contract de colaborare cu o firma de contabilitate
program de gestiune Smart Bill, ușor de utilizat, aplicații multiple on și off desk, rapoarte precise și detaliate pentru un control util
program de gestiune Smart Bill, ușor de utilizat, aplicații multiple on și off desk, rapoarte precise și detaliate pentru un control util
preparatele din meniul Moldavian Burger au marje de profit mari, iar meniul este creat, monitorizat și optimizat pentru vânzări

Mai mult

- design interior și exterior realizat cu firme de consultanță și execuție în stil propriu cu combinație de culori calde (galben) și elegante (gri/negru).
- contract de colaborare servicii de social media, publicitate și marketing cu Local Strategy
- colaborare cu un analist financiar
- instruiri permanente alături de specialiști de renume din domeniul Gastronomie, chef Razvan Cobut și reprezentanți Macromex și Marathon.
- rețete 100% autentice și personalizate, nu necesită personal supracalificat pentru franciză restaurant!
- totul se gătește la comandă, în timp de maxim 25 de minute
- folosim produse refrigerate controlate termic, cu un control strict al gestiunii și stocului, pentru a elimina pierderile
- produsele congelate sunt preparate în prealabil și doar încălzire la cererea clientului, pentru o gestionarea optimizată a timpului, resurselor și achizițiilor.
- optimizarea și creșterea cifrei de afaceri datorită utilizării strategice a meniul structurat pe vânzări
- sistem de comenzi și rezervări online

De ce ai nevoie pentru a deschide un restaurant?

Planul de producție și operațiuni
Include un plan de producție săptămânală deoarece noi ne producem 90% din produsele folosite ca materie de baza din materia prima, cu evidența stocurilor, nivelul achizițiilor toate fiind realizate după proceduri standardizate și după rețete bine stabilite.

Personalul este instruit periodic privind normele de igienă și siguranța alimentelor, conduita, comportament, atitudine și socializare.
Planul de marketing
Pentru a înțelege mai bine structura planului de marketing pornim de la cei 4P (produs, preț, plasament/distribuție și promovare) și analizăm activitatea companiei pe toate cele patru componente; pentru ca planul de marketing să fie relevant în contextul unui plan de afaceri general al companiei, el trebuie demarat numai după realizarea capitolului privitor la analiza competiției, pentru că altfel nu poate fi corect alcătuit;

Datele din planul de marketing sunt cât mai relevante, luate din surse cât mai clare și mai credibile -tabele, nomenclatoare și rapoarte de vânzări, conțin o strategie clară, cu obiective concrete, cu planuri de acțiune, cu bugete asociate ,ceea ce înseamnă că trebuie bine corelat acest plan cu planul financiar.
Planul de marketing începe de la analiza pieței țintă, prin identificarea oportunităților, dar și a amenințărilor pe care le putem întâlni acolo; apoi, întorcându-ne la analiza internă, putem determina punctele tari!

Cei de la Local Strategy ne asigura o mentenanta permanentă și în directă legătură cu nivelul zilnic al activității, cu planuri, sugestii și concretizări pentru franciză restaurant.

Aici includem obligația procentuala lunară de 2% din venituri în primele 6 luni pentru un start cât mai bun și apoi de doar 1% pe toată perioada contractuală!
Planul organizațional
Pentru a conduce un business funcțional trebuie sa detinem 3 funcții importante și anume
-administrator
-manager
-specialist

 Aici îți vom fi noi mereu alături în iar ca ‘’biblie’’ va fi manualul de franciza restaurant, rolul nostru ca și echipă de francizori este de a-ți garanta sprijinul și succesul exact așa cum o facem pentru noi!

Fiecare membru al echipei are rolurile, atribuțiile și beneficiile sale, începând de la respectul cuvenit până la salarizarea oferită din baza și bonusuri de performanță ușor de cuantificat și urmărit, pentru o eficiență sporită a timpului dăruit!
Planul financiar
Planul financiar trebuie să plece de la niște presupuneri (assumptions) cât mai realiste, care provin de la conducerea Moldavian Burger;

Planificare financiară începe cu un exercițiu de bugetare cât mai serios, eventual reluat iterativ de mai multe ori, pentru a ajunge la niște structuri de costuri și venituri cât mai aproape de realitate direct comparate cu structura noastra deja existentă;

Foarte importantă în planul financiar (poate cea mai importantă) este planificarea fluxurilor de numerar (cash-flows); cele trei rapoarte/proiecții financiare ale companiei (contul de profit și pierdere (aproape 0 în cazul nostru!!!!) sau P&L, bilanțul.

TREBUIE SĂ ȘTII 2 LUCRURI FUNDAMENTALE ÎNAINTE DE A DESCHIDE O FRANCIZA MOLDAVIAN BURGER UN RESTAURANT:

  • Pentru a avea sistemul și modelul de business Moldavian Burger nu ai nevoie de personal supercalificat, cursuri de perfecționare, certificate de Masterchef: ai nevoie de mentalitatea corectă, dorință de muncă și de sfaturile strategice potrivite. Așa este: datorită testelor și a experienței acumulate din piață îți vom spune unde să deschizi, ce să cauți și de ce ai nevoie cu adevărat pentru o franciză restaurant. Nu te lăsăm să investești banii în lucruri și experimente inutile, începem cu esențialul în funcție de produsul pe care urmează să-l plasăm în zona ta.

 

  • Nu ai nevoie de o investiție extraordinar de mare pentru a începe această afacere de franciză restaurant sau de mult timp: timpul tău este prețios, la fel și banii tăi, cu modelul nostru vei profita imediat de amândouă.
CEL MAI APRECIAT RESTAURANT DIN REGIUNEA DE N-E A ROMÂNIEI DE CĂTRE GOOGLE ROMÂNIA
100%
100%
4.9 PUNCTAJ PE GOOGLE DIN PESTE 1300 DE RECENZII
4.9
4,9
5/5 FACEBOOK DIN PESTE 500 RECENZII
5/5
5/5

Ce oferim în pachetul de franciză restaurant

  • Cercetare de piață exacta a ofertei/cererii/publicului țintă în zona geografică aleasă
  • Concesiune Brand Moldavian Burger pentru franciza restaurant
  • Un plan de afaceri ce include cheltuieli, o analiză precisă a costurilor și a veniturilor
  • Meniu creat cu ajutorul bucătarului chef Razvan Cobut cu Food costul detaliat și costul de vânzare
  • Manual de utilizare și rețete pentru crearea meniului
  • Acces complet la furnizorii noștri de materii prime, ambalaje, contabili, consultanți, echipamente, etc.
  • Zonă exclusivă
  • Sistem de comenzi și rezervări online, configurarea și optimizarea paginilor de Google.
  • Gestionarea Marketingului pe paginile oficiale ale brandului cu publicitate în zona geografică de referință
  • Social Media Management, activități de Influencer Marketing,
  • Instruire periodică

ANALIZĂM COSTURILE INDIVIDUALE PENTRU A ÎNȚELEGE DE CÂT BUGET AI NEVOIE PENTRU A DESCHIDE UN RESTAURANT CU FORȚE PROPRII:

  • Cercetare de piata + Plan de afaceri: 20.000 euro
  • Meniu TESTAT și creat în colaborare cu Răzvan Cobuț cu costul materiei prime și costul de vânzare + Manual de utilizare pentru un an: 10.000 €
  • Actualizare meniu la 6 luni și optimizarea lui pentru un profit mai mare 3.000 euro
  • Acces deplin la furnizorii noștri de materii prime, ambalaje, contabili, consultanți, echipamente, etc.: NECUANTIFICABIL
  • Manual de utilizare și rețete pentru crearea meniului 1500 euro
  • Propriul sistem de comenzi și rezervări online 2.000 euro
  • Marketing + gestionarea prezenței online și activități anuale de Influencer Marketing: de la 4.000 euro la 6.000 euro pe an
  • Instruire periodică: 1.000euro
  •  

PENTRU O INVESTIȚIE TOTALĂ DE peste 41.500 €

Cu ajutorul pachetului Ready To Go Franciză Restaurant conceput de consultanții noștri, ai ocazia să deschizi un restaurant Moldavian Burger și să ai toate acestea doar pentru o valoare cuprinsă între 5.000-10.000 de Euro (stipulată în funcție de zona de activitate și cheltuielile aferente francizorului) + redevența 0% în primele 6 luni, 2,5% în următoarele 3 luni și 5% din cifra de afaceri/venit pe durata colaborării.

Cum reușim să oferim un preț atât de mic în comparație cu valoarea de piață?

Pentru că devenim parteneri, credem în afacerea ta și gândim pe termen lung: creșterea ta este creșterea noastră. Ar fi contraproductiv să-ți punem afacere în dificultate, ne dorim ca tu să ai la dispoziție cât mai “combustibil” pentru a crește într-un timp cât mai scurt cu putință.

Pariem pe afacerea ta, motiv pentru care nu oferim acest pachet tuturor. Doar cei care trec de selecția noastră vor putea lucra alături de noi și cu noi.

Aplică ACUM!
Lasă-ne datele tale contact pentru a afla dacă și tu poți deschide o franciză restaurant - Moldavian Burger în orașul tău.
Odată finalizat acest pas, vei fii contactat de consultantul nostru.
Locurile sunt limitate! Blochează acum o franciză restaurant Moldavian Burger în orașul tău !

Completeaza formularul de mai jos pentru a aplica!

franciza
4.9
Based on 2446 reviews
powered by Google
Ionela Ailioaei
13:08 01 Aug 23
Decorat foarte frumos, o locatie linistita cu un meniu diversificat si personal amabil. Mâncarea a fost delicioasa, atmosfera superba datorita muzicii ambientale, prețuri accesibile iar servirea a fost promptă. Un loc unde poti petrece o seara minunata!Vom mai reveni cu drag !
S
13:02 01 Aug 23
MaCri IS
12:14 01 Aug 23
Totul minunat, ospătari: cele mai bune, servicii de asemenea și mâncare epică..
Emil Istrate
12:14 01 Aug 23
Totul foarte gustos. Costițe excepționale. Serviciul pe măsură.
Lore MV.
12:12 01 Aug 23
Foarte gustos si prietenos 👍👍
Daiana Belehuz
09:09 31 Jul 23
Mâncarea foarte bună însă timpul de așteptare mare. Am comandat o supa crema și 2 burgeri pe care i am primit după aproximativ o oră. Băieții foarte amabili însă cred ca au venit 3 - 4 persoane diferite. Cineva a luat comanda, altcineva a adus sucul, altcineva tacâmurile.... nu e un lucru neapărat negativ dar puțin ciudat. Apreciez și faptul ca au loc de joaca pentru copii. Ne a salvat în ora de așteptare. Recomand să se mai achiziționeze un scaun pentru copii. Era doar unul care era ocupat.
Andrei Mandachi
07:24 23 Jul 23
Mancare excelenta si foarte buna, restaurantul perfect pentru iubitorii de burgeri extremi de buni si ieftini care merita postati pe retelele de socializare. Angajatii sunt foarte de treaba si prietenosi si atmosfera este perfecta. 10/10
Mâncarea foarte buna. As putea sa spun preparatul din porc as da nota 6 daca as putea, dar preparatul din pui (Gyros) cam de nota 4, dar per total totul este de nota 5, de necrezut ca din atâtea recenzii sa fie atat de bine cotat, dar da, chiar este foarte bun, noi ne am oprit in drum spre Iasi, l am văzut pe google in top recenzii si am zis chiar sa vedem daca este adevărat. Recomand cu drag.
Cristina Tunea
17:15 07 May 23
Un loc minunat, o mancare extraordinar de buna si gustoasa, localul amenajat atent si cu bun gust , cu locuri de parcare, cu spatiu de joaca pentru copii.Personalul extrem de amabil si respectuos , curatenia exemplara in bai si local.Google nu are decat 5 stele, voi sunteti de 10+ 😍Abia asteptam sa revenim cu drag la voi sa papam ❤️ va multumim pentru masa 🙏
Sergiu Gogu
11:33 12 Mar 23
Nimic nu se compară cu acest gust! De dragul acestei minunate experiențe,promit să nu mai mănânc vreodată altundeva burger,pentru a nu strica plăcuta amintire! Felicitări pentru concept și pentru tot ceea ce este în jurul acestei afaceri.Încă de la intrare se simte vibe-ul bunătății. Oameni faini,loc perfect și gust mult prea diferit de ceea ce am mai mâncat!
Ana Maria
03:51 18 Jul 22
Mâncare foarte buna, o carne de porc la tochitura un pic afumată, ca la bunica acasă! O pizza cu pui uriașă, de fapt sunt 2 bucăți la portie, toate porțiile au fost generoase, limonada bună, băieții de la servire foarte ok, loc de parcare in curte, terasa, mă bucur că am descoperit locul! Un pic cam lung timpul de așteptare,dar eram mulți și înfometați, după ce ne-am luat țeapă maxima la prânz la baza Cetății unde sunt 2 restaurante ,toate full cu grupuri mari și timp de așteptare peste o oră!
magda vrăjitoru
20:07 12 Jan 22
Unul dintre puținele locaruri în care care m-am simțit cu adevărat confortabil în Târgu-Neamț.*(știu că există o variantă a sa și în Cluj).Personalul este foarte simpatic și înțelegător.Mâncarea pe care o prepară e proaspătă, variată (pizza, burgeri, chebab, salate, etc.+băuturi răcoritoare, ceaiuri, cafea) foarte gustoasă și servită destul de rapid.Locul arată minunat (și foarte curat!) , atât la parter, și cu atât mai bine, la etaj. Există și o zonă de joacă potrivită pentru copii la etaj și am înțeles că localul are și un drive thru, dacă vrei doar să iei ceva rapid, fiind cu mașina. Recomand vizita sau comanda de la ei. E un restaurant creat cu cap și condus cu dăruire.
Bogdan
14:49 23 Oct 21
Am fost astăzi cu familia ( 5 adulți și 3 drăcușori ) în zona Moldovei și când ne-a întrerupt foamea activitatea am ajuns la ei. Un loc foarte drăguț cu un nume original, local curat cu mâncare bună și muzică ambientală plăcută. Băieții de acolo au fost foarte amabili cu noi iar la sfârșitul mesei ne-au oferit cafele și ceaiuri din partea casei. Am lăsat un dezastru in urma ( ne cerem scuze pe această cale, ducem drăcușorii la mănăstire după popasul la voi ). Mulțumim frumos pentru servirea ireproșabilă și amabilitate! (Mai rar așa ceva pe la noi). Recomand!
envelopephone-handsetmap-markerchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram