Moldavian Burger

Primul restaurant cu Drive Thru din Târgu Neamț!

Descoperă meniul restaurantului Moldavian Burger și comandă direct de pe smartphone-ul tău bucatele preferate! Vino după 15 min să le ridici fără sa cobori din mașină și fără să aștepți!
Vezi MENIU și Comandă
Navighează către Moldavian Burger

Unde suntem

Mulțumim din inimă!

Mesajele și recenziile pe care le primim în fiecare zi de la oaspeții noștri, ne umplu inimile și ne inspiră să dăm tot ce avem mai bun.
Restaurant Moldavian Burger
4.9
Based on 2446 reviews
powered by Google
Ionela AilioaeiIonela Ailioaei
13:08 01 Aug 23
Decorat foarte frumos, o locatie linistita cu un meniu diversificat si personal amabil. Mâncarea a fost delicioasa, atmosfera superba datorita muzicii ambientale, prețuri accesibile iar servirea a fost promptă. Un loc unde poti petrece o seara minunata!Vom mai reveni cu drag !
SS
13:02 01 Aug 23
MaCri ISMaCri IS
12:14 01 Aug 23
Totul minunat, ospătari: cele mai bune, servicii de asemenea și mâncare epică..
Emil IstrateEmil Istrate
12:14 01 Aug 23
Totul foarte gustos. Costițe excepționale. Serviciul pe măsură.
Lore MV.Lore MV.
12:12 01 Aug 23
Foarte gustos si prietenos ??
Daiana BelehuzDaiana Belehuz
09:09 31 Jul 23
Mâncarea foarte bună însă timpul de așteptare mare. Am comandat o supa crema și 2 burgeri pe care i am primit după aproximativ o oră. Băieții foarte amabili însă cred ca au venit 3 - 4 persoane diferite. Cineva a luat comanda, altcineva a adus sucul, altcineva tacâmurile.... nu e un lucru neapărat negativ dar puțin ciudat. Apreciez și faptul ca au loc de joaca pentru copii. Ne a salvat în ora de așteptare. Recomand să se mai achiziționeze un scaun pentru copii. Era doar unul care era ocupat.
Andrei MandachiAndrei Mandachi
07:24 23 Jul 23
Mancare excelenta si foarte buna, restaurantul perfect pentru iubitorii de burgeri extremi de buni si ieftini care merita postati pe retelele de socializare. Angajatii sunt foarte de treaba si prietenosi si atmosfera este perfecta. 10/10
Mâncarea foarte buna. As putea sa spun preparatul din porc as da nota 6 daca as putea, dar preparatul din pui (Gyros) cam de nota 4, dar per total totul este de nota 5, de necrezut ca din atâtea recenzii sa fie atat de bine cotat, dar da, chiar este foarte bun, noi ne am oprit in drum spre Iasi, l am văzut pe google in top recenzii si am zis chiar sa vedem daca este adevărat. Recomand cu drag.
Cristina TuneaCristina Tunea
17:15 07 May 23
Un loc minunat, o mancare extraordinar de buna si gustoasa, localul amenajat atent si cu bun gust , cu locuri de parcare, cu spatiu de joaca pentru copii.Personalul extrem de amabil si respectuos , curatenia exemplara in bai si local.Google nu are decat 5 stele, voi sunteti de 10+ ?Abia asteptam sa revenim cu drag la voi sa papam ❤️ va multumim pentru masa ?
Sergiu GoguSergiu Gogu
11:33 12 Mar 23
Nimic nu se compară cu acest gust! De dragul acestei minunate experiențe,promit să nu mai mănânc vreodată altundeva burger,pentru a nu strica plăcuta amintire! Felicitări pentru concept și pentru tot ceea ce este în jurul acestei afaceri.Încă de la intrare se simte vibe-ul bunătății. Oameni faini,loc perfect și gust mult prea diferit de ceea ce am mai mâncat!
Ana MariaAna Maria
03:51 18 Jul 22
Mâncare foarte buna, o carne de porc la tochitura un pic afumată, ca la bunica acasă! O pizza cu pui uriașă, de fapt sunt 2 bucăți la portie, toate porțiile au fost generoase, limonada bună, băieții de la servire foarte ok, loc de parcare in curte, terasa, mă bucur că am descoperit locul! Un pic cam lung timpul de așteptare,dar eram mulți și înfometați, după ce ne-am luat țeapă maxima la prânz la baza Cetății unde sunt 2 restaurante ,toate full cu grupuri mari și timp de așteptare peste o oră!
magda vrăjitorumagda vrăjitoru
20:07 12 Jan 22
Unul dintre puținele locaruri în care care m-am simțit cu adevărat confortabil în Târgu-Neamț.*(știu că există o variantă a sa și în Cluj).Personalul este foarte simpatic și înțelegător.Mâncarea pe care o prepară e proaspătă, variată (pizza, burgeri, chebab, salate, etc.+băuturi răcoritoare, ceaiuri, cafea) foarte gustoasă și servită destul de rapid.Locul arată minunat (și foarte curat!) , atât la parter, și cu atât mai bine, la etaj. Există și o zonă de joacă potrivită pentru copii la etaj și am înțeles că localul are și un drive thru, dacă vrei doar să iei ceva rapid, fiind cu mașina. Recomand vizita sau comanda de la ei. E un restaurant creat cu cap și condus cu dăruire.
BogdanBogdan
14:49 23 Oct 21
Am fost astăzi cu familia ( 5 adulți și 3 drăcușori ) în zona Moldovei și când ne-a întrerupt foamea activitatea am ajuns la ei. Un loc foarte drăguț cu un nume original, local curat cu mâncare bună și muzică ambientală plăcută. Băieții de acolo au fost foarte amabili cu noi iar la sfârșitul mesei ne-au oferit cafele și ceaiuri din partea casei. Am lăsat un dezastru in urma ( ne cerem scuze pe această cale, ducem drăcușorii la mănăstire după popasul la voi ). Mulțumim frumos pentru servirea ireproșabilă și amabilitate! (Mai rar așa ceva pe la noi). Recomand!
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram