Moldavian Burger

Bucătăria GOURMET

Bucătăria gourmet a Restaurantului Moldavian Burger oferă mâncăruri clasice din ținutul Zimbrilor și preparate consacrate din Bucătăria Internațională.
Sub îndrumarea chef-ului bucătar, echipa studiază, experimentează și își perfecționează tehnica zi de zi și vă oferă: Burgers, Sandwich, Fresh Kebab, Fresh Gyros, Meniuri Tradiționale, Pizza, Steak-uri, Supe Creme, Paste, Salate, Papanași, Lava cake cu înghețată, Pancakes, vinuri nobile, bere rece sau cocktailuri, cafea și ceai, plus băuturi Răcoritoare.

Pasiune și Competență

Elementul care unește și caracterizează echipa restaurantului Moldavian Burger este dragostea pentru profesie și pentru ținutul Zimbrilor. O echipă tânără, amabilă și motivată, mereu curioși să învețe și să crească în munca lor.

Dincolo de Preparatele Bucovinene

Tradiție și inovație

Ceea ce ne motivează zilnic este dorința de a oferi preparate capabile să satisfacă cele mai experimentate și exigente gusturi.

Bucătăria Moldavian Burger este un echilibru între moștenirea culinară a tradiției din teritoriul Zimbrilor și bucătăria internațională. Unirea armonioasă dintre materiile prime ale producătorilor locali și tehnicile moderne de gatire pentru a creea preparate gustoase, hranitoare și elegante.
Preparatul cel mai apreciat din meniul restaurantului.

Coaste de porc Senzaționale !!!

Este pasiune, cercetare, experimentare, selecție atentă a materiilor prime și un omagiu adus ținutului Zimbrilor.
Descoperă de ce sunt senzaționale!
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram